Nytt jobb som utredare

Vill du bli vår nya medarbetare? Vi söker nu en utredare till Barnafrid. 

Tjänsten är på heltid och är en tidsbegränsad anställning på 2 år. Din anställning kommer att vara vid Institutionen för klinisk och experimentell medicin (IKE) vis Linköpings universitet med placering hos oss på Barnafrid.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att genomföra uppdrag ålagda Barnafrid, däribland utvärdering och uppföljning, sammanställning av kunskap samt utarbetning av material. Du ska även bistå i Barnafrids sedvanliga uppgifter såsom utbildning, verksamhetsutveckling och samverkan. Utöver detta kommer du även att delta som expert i referensgrupper, skriva remisssvar mm.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad inom hälso- och sjukvårdsyrke, socionom, psykolog, jurist, polis, beteendevetare, lärare eller motsvarande, minst fil kand. Du ska ha minst 5 års arbetslivserfarenhet inom specifik profession i arbete med eller för barn och unga. För denna anställning ska du även ha fördjupade kunskaper inom området våld mot barn utifrån din grundprofession.

Har du tidigare erfarenhet av forskning, utbildning, kommunikation och myndighetsarbete är detta meriterande. För att säkerställa bred kompetens inom teamet är juridisk kompetens av särskilt intresse vid denna anställning.

 

Sista ansökningsdag är 15 februari.

 

Läs mer och ansök på Linköpings universitets hemsida .

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Publicerat av: Barnafrid 30 januari 2018

Fler nyheter inom området

Rapportsläpp: ”En del av verkligheten – om barn, sexuella övergrepp och nätet”

Hur vanligt är det med övergrepp på nätet? Hur mår de barn som blivit utsatta? Kan ett övergrepp som sker på nätet få lika allvarliga konsekvenser som övergrepp som sker utanför nätet? Rapporten "En del av verkligheten – om barn, sexuella övergrepp och nätet" är en sammanfattning av olika forskningsstudier med syftet att sprida de mest angelägna forskningsresultaten till en bredare publik. [Läs mer]