Nätverksträff för Barnahus Sverige den 28 mars

Den 28 mars bjuder Barnafrid och Rädda Barnen in Nätverket Barnahus Sverige till nätverksträff hos Rädda Barnen i Stockholm. 

Nätverksträffen är ett tillfälle att träffa kollegor av olika yrkeskategorier som arbetar på andra Barnahus och som organiseras av Barnafrid i samarbete med Rädda Barnen. Syftet är att inspireras och lära av varandra. Nätverksträffen är gratis och alla som arbetar på Barnahus oavsett yrkeskategori är välkomna. Programmet för nätverksträffen innehåller bland annat en presentation av Barnahus Jönköping  och Linda Jonsson presenterar Barnafrid och Stiftelsen Allmänna Barnhusets fördjupningsrapport ”Barn utsatta för sexuella övergrepp på nätet”. Nätverket får även besök från Sara Roxell som är politisk sakkunnig på Socialdepartementet, som kommer och pratar om deras pågående arbete på departementet.

 

Nätverksträffen är fullsatt och anmälan är stängd.
Anmälan sker via följande länk: https://goo.gl/forms/JndP9FIoNZyNPIpb2 senast den 17 mars

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Publicerat av: Barnafrid 20 februari 2017