Nätverksträff för Barnahus Sverige den 21 september

Den 21 september bjuder Barnafrid och Rädda Barnen in Nätverket Barnahus Sverige till nätverksträff på Konsert & kongress i Linköping. Dagen är ett tillfällen för Barnahusen att träffas, utbyta erfarenheter och få ny kunskap. Denna gång kommer fokus att ligga på en föreläsning med Jim Gamble, som kommer att hålla en föreläsning med titeln ”Safeguarding in a digital world”. Jim Gamble har tidigare varit chef för Child Exploitation and Online Protection Centre (CEOP) och har lång erfarenhet av frågor som rör barn som exploateras på nätet. Dagen avslutas med att Anna Sving från Barnahus Gävleborg berättar om sitt arbete med att förbereda barn inför läkarundersökningar och gruppdiskussioner. Sista anmälningsdag 4 september.

Inbjudan nätverksträff den 21 september 2016 Anmälan är stängd

Dagen innan, den 20 september, är det Barnahusdagen 2016. Dagen arrangeras av Barnahus Linköping och kommer att hållas på Konsert & kongress i Linköping. Barnahusdagen bjuder på tre föreläsningar: Tryggve Balldin – Relation – en livsviktig fråga, Pernilla Leviner – Rättsligt perspektiv på hedersrelaterat våld och förtryck och Sara Hedrenius – Krisstöd – att stärka människors motståndskraft. Läs mer om Barnahusdagen 2016 här.

Välkommen på två intressanta och givande dagar!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Publicerat av: Barnafrid 22 juni 2016